XXI. Művészeti Tábor


Minden tanév augusztusában pályaorientációs tábort szervezünk a zeneművészeti képzés iránt érdeklődő tehetséges 7-8. osztályos, tanulók számára. Célunk, hogy élményszerűen bemutassuk a középfokú művészetoktatás nyújtotta lehetőségeket, a Pécsett és a régióban élő, művészet iránt elkötelezett, tehetséges diákoknak. (A jelentkezőknek igény esetén szállást és étkezést is biztosítunk.)

Fakultatív programokkal, előadásokkal, nyitott zenei-, irodalmi- és drámai alkotóműhellyel, sporttal, játékkal, kikapcsolódási lehetőséggel várjuk a jelentkezőket. Az egyéni hangszeres órák mellett bekapcsolódnak a fúvószenekar vagy kórus munkájába is. Programjainkra a zenei pályára készülő, alapfokú művészeti iskolában tanuló muzsikus diákokat várjuk az intézményben oktatott összes zenei szakunkra.

A közös munkát hangversennyel, bemutatóval zárjuk, melyeken a résztvevők egyéni és csoportos  produkciókkal lépnek fel.

XXI. Művészeti Tábor

2021. augusztus 16-19. 

A pályaorientációs tábor és az iskola zenész tanulóinak szakmai hete egy időpontban kerül megrendezésre, így a zeneművészeti képzés iránt érdeklődő általános iskolások a jelenlegi növendékekkel közösen vehetnek részt a zenekarok vagy kórus munkájában.

A részletes programtervet itt olvashatják:

A tábor alatt kollégiumi szállást (2000 Ft/fő/nap), reggelit (500 Ft/ nap), kétfogásos ebédet (1000 Ft/nap) és meleg vacsorát (1000 Ft/nap) biztosítunk. Az összeget a “Művészetért az Iskolában Alapítvány” részére kérjük befizetni, közleményben a tanuló neve és a „támogatás” szó szerepeljen!

Bankszámlaszám: 10402427-24215246-00000000

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet. ››
(Adják meg adataikat, jelezzék a szállással és étkezéssel kapcsolatos igényeiket!)

A pályaorientációval kapcsolatban felmerült kérdéseiket a pmzene@gmail.hu e-mail címre várjuk.